Spendeer jij wekelijks enorm veel tijd aan het opruimen van rondslingerend speelgoed in de kinderslaapkamer? Kies voor een kinderbed met opbergruimte en dit ongemak is meteen van de baan. Kinderbedden met opbergruimtes zijn de dag van vandaag verkrijgbaar in diverse afmetingen, stijlen en vormen en dit aan betaalbare prijzen. Van bedbanken met prinsessenfiguren voor op een meisjeskamer en juniorbedden in de vorm van een auto voor op een jongenskamer tot stapelbedden met glijbanen. Je kan het zo gek niet bedenken of het bestaat.

Leuke kinderkamer inrichten

Een bed voor volwassenen dient in de eerste plaats optimaal comfort te bieden. Bij kinderbedden ligt dat toch net iets anders. Of het nu gaat om een kinderbed voor op een meisjeskamer of om een stoer kinderbed voor op een jongenskamer, een kinderbed met opberglade is echt geen overbodige luxe in deze moderne tijden. Afhankelijk van de leeftijd van jouw kind heb je de keuze uit verschillende soorten kinderbedden met opbergruimtes:

Juniorbed met lades

Is jouw kindje uit zijn/haar wieg gegroeid maar toch nog niet helemaal klaar voor een eenpersoonsbed? Dan is een juniorbed met een afmeting van 70 bij 150 cm ideaal! Met dit goed slaapcomfort kinderbed sla je, als ouder, twee vliegen in één klap: je geeft je kindje rustig de tijd om te wennen aan een groter bed en de lade onder het bedje leert jouw kleine spruit om zijn/haar speelgoed ’s avonds netjes op te ruimen.

Bedbanken

Is jouw zoontje/dochtertje intussen groot genoeg voor een eenpersoonsbed? Een bedbank met opberglades, ook wel kajuitbed genoemd, is perfect voor in een kinderslaapkamer. Deze bedden hebben in de regel een U-vorm waar jouw spruit overdag heerlijk in kan chillen en ’s nachts zalig in kan wegdromen. De opberglades kunnen gebruikt worden om speelgoed en knutsel- en schoolgerief in te bewaren.

Halfhoogslapers

Een halfhoogslaper met opbergruimte laat jouw kind zijn/haar rijke fantasie volop beleven. Het goed slaapcomfort kinderbed wordt gebruikt als uitkijktoren of als huisje om alle kinderdromen in werkelijkheid te beleven. Het risico op gevaarlijke valpartijen is miniem omdat de halfhoogslaper niet echt hoog is.

Hoogslapers

Een hoogslaper is het kinderbed bij uitstek wanneer je op zoek bent naar een bed met extra veel opbergruimte. Niet zelden wordt de ruimte onder een hoogslaper benut om er een mooie bureau met ladekasten en boekenrekken van te maken. Op deze manier kan jouw kind op dezelfde plaats slapen en studeren. We raden hoogslapers aan voor kinderen vanaf 9 jaar die oud genoeg zijn om moeiteloos naar onder en naar boven te klimmen.

Stapelbedden

Heb jij twee kinderen die een kamer delen? Dan biedt een stapelbed met lades de ideale oplossing. Een kinderslaapkamer die gedeeld moet worden is sneller rommeliger en bijgevolg is een extra opbergruimte dan ook absoluut onmisbaar. Maak jouw keuze uit stapelbedden met lades, met boekenrekken, met volledige kledingkasten of met een mix van de genoemde opties.

Grote keus aan kinderbed met opbergruimte vind je bij Goedkoopstekinderbedden.nl

Om een leuke kinderkamer in te richten heb je de keuze uit bovenvermelde soorten kinderbedden met opbergruimte. Met deze bedden geef je je kind een goed slaapcomfort kinderbed en leer je jouw zoontje/dochtertje tegelijkertijd om zijn/haar eigen spullen altijd netjes op te bergen.

Wil je een kinderbed met opbergruimte kopen voor jouw zoon of dochter? Bekijk het grote aanbod van deze kinderbedden op onze webshop. We hebben de beste aanbieders van Nederland in kaart gebracht.