Is jouw kleine spruit uit zijn/haar ledikant gegroeid? Dan is het de hoogste tijd om uit te kijken naar een juniorbed. Een groot kinderbed is nog niet meteen aan de orde. En precies om die reden is een peuterbed op dat moment de juiste keuze. Doorgaans slapen kinderen in een peuterbed totdat ze leeftijd van acht jaar bereikt hebben.

Waar op letten bij het kopen van een peuterbed?

Hoe kies je het perfecte peuterbedje voor jouw zoontje/dochtertje? Om optimaal slaapcomfort te garanderen, is de matras van het peuterbed één van de belangrijkste items waar je naar moet kijken wanneer je op zoek gaat naar een peuterbed. Ga steeds voor een vochtafvoerende koudschuim matras met een afritsbare en uitwasbare tijk. Want een ongelukje kan natuurlijk altijd gebeuren. Naast de matraskeuze is ook de materiaalkeuze van het bedje voor de kinderslaapkamer doorslaggevend. Je wil tenslotte dat jouw peuter veilig kan slapen en dat het bedje zo lang mogelijk meegaat. Een peuterbed van hout is dan ook een ideale keuze. Hout is zeer stevig, duurzaam en staat mooi in eender welk interieur.

Trendy peuterkamers inspiratie ideeën

Peuterbedden

Kinderkamers zijn er in alle maten, stijlen en prijzen. Mooie peuterkamers beginnen hoe dan ook bij hippe en trendy peuterbedden en/of kinderbedden. Van een peuterbed van PAW Patrol voor kleine jongetjes tot een Disney Frozen kinderbed voor meisjes, leuke peuterbedden voor grote en kleine kamers bestaan in alle denkbare vormen en uitvoeringen. Ga voor een kinderbed met opbergruimte en leer jouw kleine spruit zo tegelijkertijd hoe hij/zij zijn/haar speelgoed voor het slapengaan netjes kan opruimen.

Decoratie

Een mooi en comfortabel bedje alleen is niet genoeg voor een unieke peuterkamer. Leuke en functionele decoratie is minstens even belangrijk. Veel peutertjes zijn bang in het donker. Daarom is het een goed idee om te kiezen voor lichtgevende decoratie, zoals lichtgevende stickers op de muur, diverse nachtlampjes, etc. Verder is het ook altijd leuk om de kinderkamer te versieren met één of meerdere muziekdoosjes. Muziekdoosjes zijn verkrijgbaar in diverse vormen: van dierenafbeeldingen tot sterren en maantjes, aan jou de keuze. Ze zien er niet alleen uitnodigend uit, maar zorgen ook voor de passende muziek in jouw peuterkamer.

Halfhoogslapers

Een halfhoogslaper met opbergruimte laat jouw kind zijn/haar rijke fantasie volop beleven. Het goed slaapcomfort kinderbed wordt gebruikt als uitkijktoren of als huisje om alle kinderdromen in werkelijkheid te beleven. Het risico op gevaarlijke valpartijen is miniem omdat de halfhoogslaper niet echt hoog is.

Koop jouw peuterbed op goedkoopstekinderbedden.nl

Ben jij op zoek naar een leuk peuterbed van hoogwaardige kwaliteit? Dan zit je goed op goedkoopstekinderbedden.nl! Denk aan de uitgebreide keuzes die je tegenwoordig hebt als je op zoek bent naar peuterbedden. Bijvoorbeeld, peuterbed met hekje, peuterbed met glijbaan, peuterbed met lades, peuter met opbergruimtes, etc etc. Daarbij heb je ook nog de keuze uit verschillende peuterbedden in meerdere uitvoeringen en kleuren. Dacht jij aan een peuterbed in een neutrale kleur, zoals wit of grijs of gaat jouw voorkeur uit naar een fel blauw peuterbedje? Wij bieden jou een grote diversiteit aan eersteklas peuterbedjes!